top of page

1:1 Rådgivning

För dig som driver eget och vill ha ett bollplank som hjälper dig att utvecklas som egenföretagare. Ta del och lär dig av min kunskap och kompetens kring mitt expertområde; varumärkesdesign eller prata med mig om något annat som rör egenföretagande. Jag finns där och lyssnar och ger dig råd utifrån mina erfarenheter.

 

Scrolla ner för att se exempel på hur du kan nyttja min rådgivning!

1:1 Rådgivning
r dig som är nystartad

(eller som funderar på att starta eget)

Som nystartad är det ju så mycket att tänka på och som måste göras och det kan lätt kännas överväldigande. Tro mig, jag vet!

Något som hjälpte mig otroligt mycket i början av mitt företagande var min dåvarande mentor. Att ha en annan och mer erfaren företagare att bolla idéer och tankar med är så värdefullt och underlättar verkligen. Därför erbjuder jag nu själv 1:1 rådgivning för dig som är kvinna och nystartad.

Vi kan prata om allt mellan himmel och jord som du behöver råd kring för att komma vidare i ditt företagande.

r dig som är
kvinnlig företagare

Jag är ditt bollplank och ger dig stöd och råd utifrån mina erfarenheter som företagare. Vi kan prata om allt möjligt som hjälper dig framåt, du bestämmer!

Exempel på saker jag kan ge dig råd kring: Ditt varumärke och visuella identitet, kommunikation och marknadsföring, grafisk design och innehållsskapande med mera.

Kvinna arbetar.png
r dig som ädesigner

Jag lär dig hur du får ditt arbete att se exklusivt ut så att du självsäkert kan höja dina priser & attrahera seriösa kunder.

 

Att uppnå en premium känsla är något som många designers kämpar och misslyckas med.

 

Vi kan prata om allt från att bygga ett professionellt portfolio och prissättning till programvaror och att marknadsföra sig själv.

DU FÖRBINDER DIG INTE

Rådgivningen debiteras per timme och du bestämmer själv hurnga timmar och samtadu vill boka åt gången

Investeringen: 700kr/ timme (+ moms)

1:1 Rådgivning
rdefull information

Rådgivningen sker antingen över telefon eller Google meet (videosamtal) beroende på vad du föredrar. När du bokar kan du, om du vill, önska datum och tid.

Betalningen sker via digital faktura som du betalar i samband med vårt inbokade samtal.

Det går bra att boka in flera samtal på en gång om du föredrar det och vill ha löpande rådgivning.

Wix sand.jpg

ATT INVESTERA I RÅDGIVNING = ATT INVESTERA I DIG SJÄLV

bottom of page